Συνεργασία ALPELLAS με CAFFINI & MASCAR

Η εταιρεία ALPELLAS A.E. ανακοινώνει τη συνεργασία της με 2 κορυφαίες βορειο-ιταλικές εταιρείες εξειδικευμένες στα ψεκαστικά και στις σπαρτικές αντίστοιχα, τις εταιρείες CAFFINI S.p.A. & MASCAR S.p.A.

Η συνεργασία ξεκίνησε στις αρχές του 2019 και στην έκθεση της «AGROTHESSALY 2019» στη Λάρισα (28 Φεβ. – 3 Μαρτ.) οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δούνε κάποια από τα προϊόντα των 2 εταιρείων.

Η εταιρεία CAFFINI S.p.A. διαθέτει ψεκαστικά αναρτώμενα, συρόμενα, και τουρμπίνες και λειτουργεί από το 1924, όντας μια από τις πιο παλιές εταιρείες στο χώρο του ψεκασμού.

Η εταιρεία MASCAR S.p.A. είναι μια σχετικά νέα εταιρεία με μεγάλη όμως οικογενειακή παράδοση στις σπαρτικές σιτηρών και ακριβείας, καθώς πρακτικά ανήκει σε μέλη της ευρύτερης γνωστής οικογένειας Maschio με δεκαετίες τεχνογνωσίας στα παρελκόμενα. Η εταιρεία, πέρα από τις σπαρτικές, κατασκευάζει και πρέσες-χορτοδετικό εξοπλισμό.

Και οι 2 εταιρείες διαθέτουν πλήρως βιομηχανική παραγωγή με εσωτερικά κέντρα R & D και βιομηχανικού σχεδιασμού, καθώς και μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου και βαφής, τελευταίας τεχνολογίας, στις εγκαταστάσεις τους, προσφέροντας ποιοτικά και αξιόπιστα παρελκόμενα.