Τριήμερη επίδειξη μηχανημάτων της εταιρείας Alpellas σε Τερψιθέα Λάρισας και Αλμυρό Μαγνησίας

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 3-μερη επίδειξη διαφόρων παρελκόμενων της εταιρείας ALPELLAS στην Τερψιθέα Λάρισας, καθώς και στις εγκαταστάσεις του τοπικού μας αντιπροσώπου Βαζούρα Δημήτριου στον Αλμυρό Βόλου.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν και υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα μηχανήματα της ALPELLAS. Στις 26 Ιουνίου στην Τερψιθέα Λάρισας παρουσιάστηκαν ένας υπεδαφοκαλλιεργητής ALPEGO CRAKER KE 3 μέτρων, ένας σπαστός σβωλοκόπτης ALPEGO DP 5 μέτρων και ένας σβωλοκόπτης ALPEGO RMax 3 μέτρων. Στις 27 και 28 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Κου Βαζούρα οι επισκέπτες είδαν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του υπεδαφοκαλλιεργητή ALPEGO CRAKER KE 3 μέτρων, του σβωλοκόπτη ALPEGO RMax 3 μέτρων, της αναρτώμενη δισκοσβάρνας GEADISC 3 μέτρων, του καλλιεργητή βαρέος τύπου ALPEGO CAYMAN 3 μέτρων και του καταστροφέα χόρτων-κλαδιών ALPEGO TR36 2 μέτρων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η επίδειξη και φυσικά τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.