Συνδυαστική Σπαρτική Σιτηρών με αέρα «ASPro» για σπορά ή γραμμική λίπανση

Tεχνικά χαρακτηριστικά

Χρήση ως σπαρτική σιτηρών με αέρα ή ως λιπασματοδιανομέας «γραμμικός» μοντέλο «ASF» από 3 μτ. σταθερό έως 6 μτ. σπαστό.

Συνδυαστικό παρελκόμενο για πολλαπλές χρήσεις.

Δε χρειάζονται μπροστινά υδραυλικά μπράτσα (μπορεί να στηριχτεί σε ειδική βάση), ογκομετρικός ανοξείδωτος δοσομετρητής στο εμπρόσθιο αμπάρι που δίνει τη δυνατότητα για σπορά από πολύ λεπτών έως πιο χοντρών σπόρων, αμπάρι χωρητικότητας 1.400 λτ.

1) Χρήση του ανοξείδωτου αμπαριού εμπρός ως σποροδοχέα για σπορά δημητριακών με αέρα πίσω. Ταυτόχρονο ζύγισμα του βάρους για δυνατότητα χρήσης και με σχετικά μικρότερα τρακτέρ. Δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης με σβωλοτρίφτη ή και για σκέτη σπορά μόνη της.

2) Χρήση του ανοξείδωτου αμπαριού εμπρός ως λιπασματοδιανομέα με αέρα για λίπανση & ταυτόχρονη σπορά καλλιεργειών εαρινών καλλιεργιεών (τεύτλο, βαμβάκι, καλαμπόκι) μέσω της τοποθέτησης σπαρτικής μηχανής ακριβείας πίσω. Ταυτόχρονο ζύγισμα του βάρους για δυνατότητα χρήσης και με μικρότερα τρακτέρ. Δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης με σβωλοτρίφτη ή για σκέτη σπορά και λίπανση με σπαρτικές ακριβείας (για χρήση σε καλαμπόκι, βαμβάκι, τεύτλο κτλ.)

2 περάσματα σε 1 και ταυτόχρονο ζύγισμα των βαρών του τρακτέρ.

Πλήρως ηλεκτρονική διαχείριση της σποράς μέσω χρήσης από την καμπίνα υπολογιστή με διάφορες ρυθμίσεις (και συνδεσιμότητα ISOBUS) – με σύστημα Pre-Start, ραντάρ κ.α.

Μείωση περασμάτων

Μείωση των ωρών εργασίας

Μείωση πατήματος στο χωράφι

Λιγότερα πετρέλαια

Καλύτερο αποτέλεσμα και παραγωγή λόγω της χρήσης του αέρα που καρφώνει τον σπόρο στο χωράφι